Bil,  Skönhet,  Tips

Dofta gott under cruisingen med bilen

Under sommaren och hösten är det alltid roligt att ta ut bilen, speciellt om du har en cabriolet eller en gammal veteranbil. Här sitter du och jäser på dina lediga dagar, och cruisar runt på stan. Ofta blir det att stanna till vid något mysigt café och koppla av.Är det då så att det är varmt och du blir lite svettig, måste du också se till att lukta gott. Det går ju inte för sig att sitta och lukta illa på uteserveringen. Alla härliga dofter hittar du online. Välj något passande, då det finns ett större urval än i de fysiska butikerna.

Inte bara doften som är viktig

När du vill dofta gott betyder det att du vill ta lika bra hand om din kropp som din bil. I det fallet behöver du också hudlotion och andra kosmetiska prylar. Ja, du är man, men det spelar ingen roll. Det är fortfarande manligt att ta hand om sig själv.

Sist men inte minst finns det något som kallas för doftljus. Det kan du använda både hemma och i bilen. Givetvis gäller det att ha koll på brandfaran. Stannar du till vid vägkanten för en rast i skymningen så kan det vara riktigt mysigt med ett doftljus i bilen.