Inredning,  Tips

Uppgradera badrummet hemma

Det är alltid trevligt att förnya lite i hemmet. Badrummet är kanske inte alltid det första rum vi prioriterar när vi pratar uppgradering. Oftast är det i köket vi vill ha till exempel nya vitvaror. Men det finns mycket du kan göra för att göra för att förnya och förbättra i badrummet.

Bastu i badrummet?

Ja, det är faktiskt fullt möjligt. Idag finns många mindre alternativ på marknaden så du kan faktiskt installera en bastu i ditt badrum, förutsatt att det finns plats. Ett annat alternativ är ju att installera bastun i källaren, eller i ett separat rum bredvid badrummet.

Hur går man tillväga?

Först så gäller det att ha någon som är snickarkunnig när du börjar bygga själva utrymmet. Det är egentligen inte så komplicerat eftersom det främst handlar om väggar och bänkar i trä. Inga konstigheter med andra ord.

Sedan är det viktigaste utrustningen som gör rummet till en bastu, med andra ord själva aggregatet. Det finns mycket information om det på nätet. Om du vill ha bra kvalitet och urval så köp ditt nya vedeldade aggregat här.

Det finns också mycket fina tillbehör till bastun att välja på. Till exempel hinkar, skopor och stenar. Vi föreslår att du också handlar hem lite spa-produkter och sen är det bara att njuta!